Zondag 19 mei 2024

Zevenklapper brengt Excelsior’31 aan kop van de Topklasse

Geplaatst op 31 augustus 2013 door   ·   Geen reacties

rj13083112162ts isa wordt neergelegdRIJSSEN – Excelsior’31 heeft zaterdagmiddag een ruime overwinning geboekt op Noordwijk. Op eigen veld won de ploeg van trainer Hans van Dijkhuizen met maar liefst 7-2. Denis Mahmudov (foto) was de grote man met vijf treffers.

In de achttiende minuut opende Mahmudov de score in Rijssen. De snelle aanvaller nam ook de tweede Rijssense treffer voor zijn rekening. Na iets meer dan een half uur zorgde Mark Bloemendaal eigenlijk al voor de definitieve beslissing door de 3-0 te scoren.

Direct na rust werd het 4-0 door opnieuw Mahmudov. Noordwijk, dat er niet aan te pas kwam in Rijssen, deed via Denzel James wat terug. Robert Wilens was vervolgens verantwoordelijk voor de 5-1. Mohammed Faouzi scoorde nog een keer voor de bezoekers, maar het slotakkoord was opnieuw voor Mahmudov die met twee treffers de eindstand op 7-2 bepaalde. Excelsior’31 is na twee wedstrijden koploper in de Topklasse van het zaterdagvoetbal.

Excelsior’31 – Noordwijk 7-2 (3-0)
Scoreverloop: 18. Mahmudov 1-0, 30. Mahmudov 2-0, 36. Bloemendaal 3-0, 47. Mahmudov 4-0, 49. James 4-1, 59. Wilens 5-1, 72. Faouzi 5-2, 75. Mahmudov 6-2, 79. Mahmudov 7-2
Excelsior’31: Kok, Draganovic, Lubbers, David, Troost, Bloemendaal (62. Ten Hove), Isa (46. Timmerman), Davina, Mahmudov, Wilens, Ezafzafi (70. Vosskuhler).

Foto: Amanuel Isa wordt op de zijlijn getackeld door een Noordwijk-speler. Op de grond kijkt zijn ploeggenoot Mark Bloemendaal toe. Links volgt Nick Davina het schouwspel met argusogen.