Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Excelsior thuis onderuit tegen GVVV

Geplaatst op 26 november 2011 door   ·   1 Reactie

RIJSSEN – Excelsior’31 is, alle goede bedoelingen ten spijt, er niet in geslaagd punten over te houden aan het thuisduel met GVVV. Na een vroege achterstand maakte Nigel Michels gelijk.
Hij kopte raak uit een voorzet van Robert Wilens. Opnieuw weifelend optreden in de defensie zorgde er voor dat  GVVV vrijwel direct na de gelijkmaker de 2-1 kon scoren.

Na rust zette Excelsior aan en leek GVVV onder de druk te bezwijken. De Rijssenaren zetten veel druk naar voren, maar  slaagden er niet in te scoren. Uit een uitbraak deden de bezoekers dat wel. Joey Snijders wist optimaal van de geboden ruimte te profiteren, en met de 3-1 het duel definitief in het slot te gooien.

Excelsior’31 – GVVV 1-3 (1-2)
Scoreverloop:
8. Van Meegdenburg 0-1 (pen.), 23. Michels 1-1, 25. Bolland 1-2, 85. Snijders 1-3
Excelsior’31: Kok, Siemelink, Lubbers, David,Gerritsen Mulkes, Borghuis (75. Borghuis), Davina, Rosink (81. Rahajaan) Michels, Wilens, Ten Hove (57. Hempenius)

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Jeroen. says:

    En weer worden we keihard met de neus op de feiten gedrukt dat we een scorende spits missen..een lesje effectiviteit vanmiddag gehad en de TC maar dom blijven lullen dat er geen spits bij hoeft.

    Nu 1 ding, mij zullen ze voorlopig niet meer zien daaro..ik maak ff pas op de plaats, Excelsior heeft het zowel bestuurlijk als sportief niet op de rails op dit moment.
Archief