Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Adriaanse: ‘Het ging soms allemaal wat te snel voor ons’

Geplaatst op 24 augustus 2011 door   ·   1 Reactie

LISSABON – FC Twente-trainer Co Adriaanse betreurde na afloop de manier waarop zijn elftal tegen Benfica de doelpunten moest incasseren. En dat terwijl FC Twente bij rust nog een goede uitgangspositie had.”Zij scoren twee keer uit spelhervattingen. Dat is een kwestie van organisatie bij ons en had kunnen worden voorkomen”, stelde Adriaanse na afloop.

Hij vond 0-0 bij rust een goede uitgangspositie. “Hoe langer het zo was gebleven, hoe lastiger het voor Benfica was geworden. Dan was één treffer van ons hun fataal geworden. Helaas is het zo ver niet gekomen. Benfica was wel sterker. “Ze denken en handelen sneller. Technisch was Benfica beter. We gaan nu naar de Europa League, dat is meer de plaats waar we met deze groep thuishoren”, vervolgt Adriaanse.

“Ik denk dat het beter is voor de ontwikkeling van mijn spelers. Ik voelde me vandaag tegen Benfica een Fiat Panda op de route de périférique in Parijs, waar alle snelle auto’s links en rechts langs je heen rijden, het ging soms allemaal wat te snel.”

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. hendrik says:

    helemaal met je eens co
    gewoon verder gaan en kampioen worden
    dan zijn we volgend seizoen meteen geplaatst
Archief