Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Adriaanse springt midweeks in

Geplaatst op 17 juni 2011 door   ·   10 Reacties

ENSCHEDE – FC Twente begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar Co Adriaanse (foto) – de nieuwe trainer- zal dan nog niet van de partij zijn. Naar verwachting springt hij midweeks in. Ook de officiële presentatie zal in de loop van volgende week plaatsvinden, wanneer voorzitter Joop Munsterman terug is van zijn vakantie.

De Enschedese club is met Adriaanse in de laatste fase van de onderhandeling geraakt. Twente wil de oefenmeester voor drie seizoenen binden. Boudewijn Pahlplatz, Alfred Schreuder en ‘nieuwkomer’ Youri Mulder nemen maandag de eerste training voor hun rekening. Naast Adriaanse zal de eerste oefensessie eveneens van start gaan zonder Bryan Ruiz, Marc Janko, Luuk de Jong, Emir Bajrami, Nacer Chadli en Roberto Rosales, die langer vakantie krijgen door late interlandverplichtingen. Ruiz keert pas half juli terug.

Delen is sportief

Reacties (10)

 1. Technische Dirk says:

  Co Adriaanse is die trainer die vrij onlangs nog vertelde dat een club als FC Twente nooit kampioen kon worden. Ze hebben daar de spelers en structuur niet voor.

  >>> In het zelfde jaar werd FC Twente voor het eerst sinds Sportclub kampioen van Nederland

 2. […] maandag begint FC Twente officieel de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het zal een kleine groep zijn die zich daar meldt. Sowieso ontbreekt een […]

 3. thijs says:

  Dat heeft co adriaanse inderdaad gezegd. Maar wie had dat gedacht dan fct kampioen. Soms spreek je wel eens voor je beurd. Ik hoop het dat Co trainer word want dan gaan we weer een grote stap maken. Co is namelijk echte top en een echte persoonlijkheid en dus winnaar. Co we gaan nu weer voor de titel YES

 4. Eduard Bults says:

  Met dit materiaal wordt je echt geen kampioen. Ik lees Rosales, Bajrami, Janko, Wisgerhof. De grootste kans op kampioen te worden was afgelopen seizoen. Zoveel punten zijn er laten liggen door de concurentie. Echter Twente was ook niet om aan te gleuren waardoor ze tweede zijn geworden. Ruiz pas midden juli terug? Belachelijk! Als die blijft mag die wel weer beter gaan voetballen. Heel leuk op te zien hoe technisch begaaft die is maar als je zo vaak de bal verliest en zo weinig effectief bent begrijp ik wel waarom er zo weinig geld voor hem geboden wordt. Adriaanse heeft zeker goede versterkingen nodig om bovenaan mee te kunnen doen. Ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn en welke spelers hij erbij wil hebben. Goede trainer daar is geen discussie over mogelijk! Succes Fct

  • banie says:

   Jeetje, je klinkt als een ajax supporter! Voor zover zij echte supporters hebben… Twente had inderdaad de kans kampioen te worden in een jaar dat Twente niet echt super draaide en heel veel blessures kende. Janko is het merendeel van het seizoen niet fit geweest maar knikt er wel 15 in. Wil wel eens zien wat er gebeurd als hij het hele jaar vit is! Wat Ruiz betreft, ik denk dat je blij mag zijn met een speler met een dergelijke mentaliteit! Je was zeker niet zo negatief in het kampioensjaar… Afgelopen jaar heeft hij ook pech gehad met blessures, wat dat betreft mogen we blij zijn dat hij nog even mag ballen, dat is goed voor zijn ritme. Ruiz is 1 van de meest begaafde spelers van de eredivisie die ook als hij niet in de wedstrijd zit het lef heeft om een actie te maken, dat hij daardoor soms wat meer balverlies heeft…. Kwalitatief doet de selectie van FCT echt niet onder voor ajakkes of die lichtpunten uit eindhoven, we hadden afgelopen jaar alleen niet het geluk dat ajax wel had..
   Ik denk dat jij er zo 1 bent zonder jaarkaart of die net een jaarkaart heeft… zo’n successupporter waar ze in Amsterdam een heel stadion mee gevuld hebben.
   Persoonlijk heb ik het niet zo op Adriaanse, een goede trainer maar wel een arrogante geldwolf. Ik weet niet of dat past. Hij weet wel hoe hij Janko in stelling moet brengen, dat is dan weer een plus…

   • Eduard Bults says:

    Nou ik weet niet waar jij last van hebt hoor! Op je teentjes getrapt? Ben geen ajax supporter en geen twente supporter. Ben neutraal. Het is maar een mening die ik ventileer.

    Je moet niet zoveel denken en meer op gevoel leven. Heb geen jaarkaart. Nog nooit gehad en ga die ook niet aanschaffen.

    Enige wat ik doe zijn de feiten benoemen en de boel niet ophemelen zoals zoveel subjectieve mensen doen.

    Adriaanse is misschien arrogant maar beter arrogant dan dat meegelul en niets zeggen. Hij is een goede trainer en is niet op geld uit. Weet niet waarom je de term geldwolf gebruikt! In de voetbalwereld valt er veel geld te verdienen. Kijk eens naar Engelaar wat die per jaar opstrijkt. 1.75 miljoen. Dat is maar 1 voorbeeld. Je bent gewoon dief van je eigen portomonee als je niet het maximale eruit haalt. Tis wat een gek (lees club) voor je wil betalen. Of ze nu daarmee in de schulden of problemen komen liggen ze allemaal niet wakker van. Wel iets om over te discussieren trouwens.

    Succes! De beste wordt altijd kampioen!

  • rifraf says:

   Altijd heb je van die zuurpuimen ertussen zitten.Het is ook nooit goed.

 5. aks says:

  Als Janko blijft hebben we toch echt 2 spelers nodig met goede voorzetten die de bal bij janko op het hoofd kunnen leggen.
  Ik denk hierbij vooral aan Wesley Verhoek en die Toornstra mag ook meekomen.
  aks

 6. lars arens says:

  co adriaanse is denk ik de juiste trainer voor twente. Hij is in ieder geval beter dan van basten

 7. Banie says:

  Morgen is het eindelijk maandag en die heeft vervolgens nog 24 van die vervelende uren…. Ik ben echt benieuwd of en zo ja wie FC Twente morgen presenteerd… Hoewel Co een goede trainer is heeft hij niet mijn voorkeur. Aan de andere kant, hij is nog nooit kampioen van de eredivisie geweest en weet hoe Janko moet worden bedient. Dus… als CO komt gaan we voor het kampioenschap en wordt Janko topscorer!
Archief