Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Adriaanse uit ongenoegen: ‘Stadion later kiezen’

Geplaatst op 29 juli 2011 door   ·   3 Reacties

AMSTERDAM – Co Adriaanse heeft zijn ongenoegen geuit over de locatie waar wordt gestreden om de Johan Cruijff Schaal. FC Twente speelt tegen Ajax in de Amsterdam Arena. De trainer van de Tukkers vindt de prijs alleen prestigieus als er op neutraal terrein gespeeld wordt.

‘Als de KNVB er een prestigieuze wedstrijd van wil maken, dan moet zo’n duel op neutraal terrein worden afgewerkt’, vertelde Adriaanse over de seizoensopening tussen de bekerwinnaar en landskampioen. ‘Ik vind dat je pas een stadion moet kiezen als de bekerwinnaar en de kampioen bekend zijn.’

FC Twente speelt thuis. ‘Maar daar komt natuurlijk niets van terecht’, voegt Adriaanse daar aan toe. Zo neemt Ajax, na een goedgekeurd voorstel van beide clubs, plaats in de eigen kleedkamer. Adriaanse mocht wel in de dug-out van de thuisploeg zitten, maar daar bedankt hij voor. ‘Ik mocht wel de dug-out kiezen. Laat Frank de Boer maar lekker op zijn eigen plekje zitten hoor.’

Archieffoto TwenteSport.com

Delen is sportief

Reacties (3)

  1. Jeroen says:

    Ach ja Co is in het land…….we waren hem bijna vergeten, hij is weer lekker bezig om hier een statement van te maken. Dat deze wedstrijd in de Arena wordt gespeeld is al jaren een feit, net als de bekerfinale, die al jaren in de kuip wordt afgewerkt. De journalisten hier schrijven slaafs op wat Co roept, het is het duppeltje inkt niet waard om hier op in te gaan en melding van te maken. Onze schoolmeester heeft gesproken en dat in onze mooie Twente.

  2. rifraf says:

    Ik krijg het gevoel dat Jeroen een beetje gefrustreerd is en reageert op elk artikel wat over Twente gaat.Jeroen toch, denk aan je hart.

  3. Jeroen says:

    Ach rifraf je hoeft je niet druk te maken over mijn gezondheid, je kunt beter op jezelf letten. Nee ik wens Fc Twente het aller beste, de eerste prijs is binnen, ondankt het geleuter van Co vooraf over het thuisvoordeel van Ajax.daar heb ik moeite mee, de man is zo doorzichtig en blijkbaar hebben de meest Nederlandse sportjournalisten dat nog niet door. Ze schrijven maar wat uit zijn mond komt en stellen geen kritische tegenvraag en spreken hem niet aan op die flauwe kul van “later een stadion kiezen”.
Archief