Maandag 22 juli 2024
Twentesport

‘Akkoord FC Twente en Swansea City over verkoop Castaignos’

Geplaatst op 1 juni 2014 door   ·   1 Reactie

375x Luc Castaignos a 2013-08-31-hoa-_ENSCHEDE – FC Twente heeft met Swansea City een akkoord bereikt over de verkoop van Luc Castaignos, dat meldt de BBC. Volgens de Britse omroep moet de 21-jarige aanvaller er zelf nog wel uit zien te komen met de club uit Wales en zou hij FC Twente maar liefst acht miljoen euro opleveren.

Castaignos was afgelopen seizoen met veertien doelpunten clubtopscorer in Enschede en werd de laatste maanden al vaker in verband gebracht met buitenlandse clubs. De jeugdexponent van Feyenoord kwam in de zomer van 2012 over van Internazionale en kostte FC Twente destijds zes miljoen euro. De Tukkers doen dus ook financieel goede zaken, mocht de transfer doorgang vinden.

De Rotterdammer werd begin mei door bondscoach Louis van Gaal nog uitgenodigd voor een trainingsstage in aanloop naar het WK, maar bij de eerste schifting viel hij af. Hij heeft in Enschede nog een contract tot de zomer van 2016. Bij Swansea wordt hij eventueel ploeggenoot van voormalig FC Twente-verdediger Dwight Tiendalli.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Geurt says:

    An ugly dutch duckling in the beautiful swansea…
Archief