Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Doelpuntloos gelijkspel voor Jong FC Twente

Geplaatst op 15 september 2014 door   ·   4 Reacties

ENSCHEDE – Jong FC Twente heeft gelijkgespeeld tegen Jong PSV. Het Jupiler League duel eindigde in 0-0, ondanks dat PSV het laatste halve uur met tien man speelde.

Voor rust hielden beide ploegen elkaar in evenwicht, zonder dat er al te veel kansen waren. Sonny Stevens wist enkele keren goed redding te brengen. Terwijl Dico Koppers namens FC Twente een kans onbenut liet.

Na een kwartier spelen in de tweede helft moest Jong PSV met tien man verder. Lukovic kreeg de rode kaart. In de daaropvolgende fase drong Jong FC Twente meer aan, maar wist het de scoren niet te openen. PSV kreeg enkele mogelijkheden, maar Stevens hield zijn doel schoon. Dat deed Bertrams ook, waardoor het duel in 0-0 eindigde.

Jong FC Twente – Jong PSV 0-0
Scheidsrechter:
Koekoek
Rode kaart: 57. Lukovic (Jong PSV)
Jong FC Twente: Stevens, Breukers, Andersen, Bijen, Koppers, Van der Heyden, Ould-Chikh (73. Daniels), Tanda (84. Zschusschen), Børven (75. Oosterwijk), Ntuli, Schütte.
Jong PSV: Bertrams, Van Vlerken, Koch, De Wijs, Heesakkers, Leemans, Lukovic, Noor, Vloet, Van Overbeek en Boljevic.

 

 

Delen is sportief

Reacties (4)

 1. Hans van den Berg says:

  Onvoorstelbaar dat zo weinig toeschouwers naar de wedstrijden van Jon Twente gaan. Misschien toch maar beter weer op het trainingscomplex in Hengelo gaan spelen, entourage is dan leuker en de supporters staan dichter bij de spelers. Gooi de kantine open en verkoop de koffie voor 1 euro. Laat de spelers nadien ook in de kantine komen samen met de supporters. Zo creeer je meer een wij-gevoel net zoals dat bij Heracles het geval is.

 2. Geurt says:

  Het 2e speelt sjablonenvoetbal, de moeite van het afloeren toch niet waard; ongeïnspireerd, traag, volslagen doods positiespel zonder ambitie of einddoel. Opheffen en budget besteden aan Circusfestival in Go Twente Planet.

 3. Jeroen says:

  En jij Geurt, begint zo langzamerhand een parodie van je zelf te worden met je mening.

 4. Geurt says:

  Bedankt voor je opgestoken duim, Heraclied. Toch was ik even bang dat je me een karikatuur van mezelf ging noemen, maar je bedoelt het positief. Daarnaast mag het van jouw kant best eens iets inhoudelijker. Het kan, zelfs voor eentje uit 0548. Sterkte zondag. En maandag ook, natuurlijk. Of…heb je geen baan ?




Archief