Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Drie debutanten bij FC Twente voor duel met FC Vaslui

Geplaatst op 26 juli 2011 door   ·   1 Reactie

ARNHEM – FC Twente telt vanavond waarschijnlijk drie debutanten in de eerste wedstrijd van het seizoen. De kwalificatiewedstrijd voor de Champions League tegen FC Vaslui betekent meteen het Europese debuut voor Steven Berghuis, de 19-jarige aanvaller die onlangs voor drie jaar bijtekende met een optie voor nog een seizoen.  Berghuis speelde al wel een competitiewedstrijd, op 19 januari van dit jaar tegen Heracles. Hij is thans twee jaar lid van FC Twente.

Trainer Co Adriaanse ziet in hem de juiste vervanger van Bryan Ruiz, die niet fit is en pas laat aan de voorbereiding van het seizoen is begonnen. Adriaanse noemde Berghuis (foto) een tactisch sterke speler met een goede balbehandeling en snelle voeten.
Daarnaast beleven Tim Cornelisse en Willem Janssen in de Europese wedstrijd hun eerste officiële optreden voor FC Twente.

De wedstrijd is nog lang niet uitverkocht. Adriaanse roept de fans op naar het Gelredome af te reizen. Het duel begint vanavond om 20.45 uur en is te zien op Eredivisie Live.

De vermoedelijke opstelling van Twente: Mihaylov – Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Buysse – Brama, Chadli, Janssen – Berghuis, De Jong en Bajrami.

(Foto TwenteSport.com)

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. […] uur) nog wel niet bekend zijn, maar het heeft er alle schijn van dat vanavond drie spelers hun debuut in een officiële wedstrijd voor FC Twente gaan maken. Het gaat om Steven Berghuis, Willem Janssen […]
Archief