Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Dusan Tadic beste profvoetballer van deze regio

Geplaatst op 6 mei 2014 door   ·   Geen reacties

Dusan Tadic FC TwenteHENGELO – Voor de twee eredivisieploegen van deze regio zit het seizoen erop. Dusan Tadic is na alle rapportages ven het afgelopen jaar de speler geworden die de meeste sterren verzamelde en is derhalve de beste profvoetballer van de regio geworden. Dat zal bijna geen enkele voetballiefhebber verbazen.

Ook afgelopen zaterdag was de Serviër de beste man van het veld, zo meldde ook rapporteur André Manuel die overigens niet bijster tevreden was over het vertoonde spel tegen PEC Zwolle (2-2). ‘Het had op papier wel een mooi duel kunnen worden. Zowel Twente als Zwolle proberen altijd wel te voetballen, maar na tien minuten dacht ik ‘wat doe ik hier in hemelsnaam’. Het ging echt helemaal nergens meer over. Ik zie bij Twente altijd wel wat dingetjes die ik liever niet zie. Het is zo vaak een balletje breed of terug, dat mag wel wat minder wat mij betreft. Maar aan de andere kant kun je overal wel over klagen. Met zo’n jonge ploeg derde worden is een prima prestatie. Jammer dat Twente een keeper met overtuiging en een passende spits mist’, zei Manuel.

Bij Heracles dat in Groningen met 3-1 verloor, kreeg niemand een ster van rapporteur Henk Kok. Hij had een record gezien bij de Almeloërs. ‘Ongelofelijk hoeveel kansen de ploeg om zeep heeft geholpen. Echt abnormaal wat een groot aantal kansen hebben de Heraclieden niet benut. Op basis van effectiviteit heeft de thuisploeg verdiend gewonnen, maar Heracles had hier absoluut niet hoeven verliezen’, aldus Kok.

Voor de uitgebreide analyses van Kok en Manuel: Klik hier!

Dusan Tadic (foto) is dus de winnaar geworden met 14 sterren, Simon Cziommer en Felipe Gutiérrez eindigden met 8 sterren gedeeld als tweede en Remko Pasveer is met 7 sterren als vierde geëindigd.

Voor de eindstand van het sterrenklassement van VI zie de voorpagina van TwenteSport.com.

Foto: Henri van Zon

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief