Donderdag 30 mei 2024
Twentesport

Excelsior’31 maakt zich alsmaar meer op voor promotie

Geplaatst op 20 april 2024 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN –  Het gaat er meer en meer op lijken dat het keurkorps van de voetbalclub Excelsior’31 in straf tempo richting het kampioenschap op de wal zal slepen. Het zou een fantastisch succes zijn, voor de vereniging, de selectie en de gaande dit seizoen aangetreden oefenmeester. En dan ook nog kans op de Dubbel.

De uitslagen van dit weekend in de competities op divisieniveau.

Excelsior’31-Be Quick 1887  3-1

Zonder goed te spelen heeft kampioenskandidaat nummer één Excelsior’31 zijn plicht gedaan door te winnen van de oude oude dame  Be Quick 1887 uit Groningen. Niemand die die er nog aan twijfelt dat Excelsiopr’31 promoveert naar niveau HHC. Overigens is ook de dubbel ook in zicht als Excelsior’31 in de midweekse bekerstrijd.

SDV Barneveld-DETO 2-0

HSC’21- RKAVV 2-0

De bezoekers uit Vriezenveen gingen bij SDV Barneveld hard onderuit. De formatie uit Vriezenveen bleef met lege handen door een 2-0 nederlaag. Lammert Roossien en Coen Temminck maakten de doelpunten namens de gastheren waar de ploeg van trainer Mark Looms die punten bikkelhard nodig heeft om klassenbehoud veilig te stellen.

Quick’20-TVC’28 2-1

De Oost-Twentse derby werd een prooi  voor de gastheren, die daar erg blij mee bleken te zijn. Voor de tegenstander uit Tubbergen was de nederlaag in Oldenzaal de zoveelste deceptie, want bij de ploeg van De Grote Moat  van trainer Berthil ter Avest is het al weken huilen met de pot  op de kop, ofwel een een  sportieve anticlimax.

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief