Zondag 21 juli 2024
Twentesport

FC Twente – NAC Breda 2-0 (0-0) – Analyse door René Roord

Geplaatst op 5 maart 2011 door   ·   Geen reacties

Ik heb de eerste helft een zelfde soort spel gezien als afgelopen woensdagavond tegen FC Utrecht. FC Twente toonde te weinig bezieling en drive om door te drukken. De tweede helft herstelde de ploeg zich en werd alsnog een verdiende overwinning behaald.

Misschien dat het volle programma er voor zorgde dat de scherpte wat minder was. De tweede helft was er een beetje meer drive en werd de wedstrijd toch nog gewonnen. Het lijkt een simpele overwinning, maar dat is het pas wanneer je die belangrijke eerste goal weet te maken. Uiteindelijk was het eind goed al goed door de 2-0 overwinning ging het publiek toch tevreden nar huis. Daarom op basis van de tweede helft een zeven voor de amusementswaarde. Sterren ken ik toe aan Wout Brama, die al geruime tijd heel sterk en heel nuttig speelt. Ook een ster voor Peter Wisgerhof die verdedigend sterk speelde.

FC Twente – NAC Breda 2-0 (0-0)
Amusementswaarde:
7
Man van de wedstrijd: Wout Brama
Sterren: Brama 1x
               Wisgerhof 1x

Scoreverloop:
61. De Jong 1-0, 90+3 Chadli 2-0
Toeschouwers: 23.800
Scheidsrechter:
Wegereef
Gele kaart: Bajrami (FC Twente), Kolka, Gorter (NAC Breda)
FC Twente: Mihaylov, Rosales, Wisgerhof,  Onyewu, Buysse, Brama, De Jong, Janssen, Bajrami (90+1. John) ,Janko (71. Landzaat), Chadli.

NAC Breda: Ten Rouwelaar, Fehér, Penders, Luijckx, Janse (85. Idabdelhay), Boussaboun (83. Jenner), Gudelj, Gorter, Kolkka (68. Gilissen), Amoah, Lurling.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief