Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

FC Twente richt vizier op uitwedstrijd tegen NAC Breda

Geplaatst op 22 augustus 2014 door   ·   1 Reactie

ENSCHEDE – FC Twente is behouden teruggekeerd van de trip naar Bakoe. De spelers die in het veld kwamen tegen Qarabagh (0-0) hebben geen noemenswaardige blessures aan de wedstrijd overgehouden. Ze hebben vanmiddag een uitlooptraining gehad en trainen zaterdagochtend nog een keer en dan moet de ploeg alweer klaar zijn voor de strijd tegen NAC in Breda, die voor zondagmiddag op de rol staat. De verwachting is dat coach Alfred Schreuder geen wijzigingen zal aanbrengen in de basisopstelling van afgelopen donderdag in Bakoe.
Bij NAC zijn Adnane Tighadouini en Kenny van der Weg weer beschikbaar. Stipe Perica,  de 19-jarige Kroatische spits van Chelsea is tegen Twente eveneens inzetbaar, nadat hij afgelopen vrijdag zijn handtekening zette onder een huurcontract met NAC. De ploeg uit Breda heeft één punt uit twee wedstrijden, één minder dan FC Twente.
De wedstrijd begint zondagmiddag om half 3.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. aks says:

    Dit wort weer een bloedelose 0-0 of 1-1
    Schreuder praat alweer zoal te voren, hoe zwaar het allemaal wordt.
    Denk eens na Schreuder waar je mee bezig bent, ik zie momenteel niets anders als een immitatie McLaren langs de lijn met dezelfde zwaaibewegingen en wegwerpgebaren.
    Schreuder probeer nu niet mister cleansheet na te doen, laat je ploeg sneller en directer naar voren spelen, zodat er ook werkelijke kansen komen
Archief