Vrijdag 25 oktober 2024

Heracles Almelo – VVV Venlo 7-0 (2-0) – Analyse door Marc Kemna

Geplaatst op 3 december 2011 door   ·   Geen reacties

Ik heb de laatste tijden geluk, eerst de 4-4 van SVZW en nu deze wedstrijd. Het was een erg overtuigende overwinning voor Heracles, waarbij VVV-Venlo over de gehele wedstrijd niets in te brengen had. Heracles speelde erg goed combinatievoetbal, waarbij met name de drie middenvelders uitblonken. Dat leverde een groot aantal kansen op. Voor rust bleven de treffers beperkt tot twee, maar na rust was het vijf keer raak.

Ik vond het middenveld van Heracles erg goed spelen. De middenvelders krijgen van mij elk twee sterren, Plet en Quansah 1 ster. Als man van de wedstrijd kies ik voor twee spelers. Voor rust vond ik Lerin Duarteerg sterk spelen. De tweede helft was hij minder nadrukkelijk aanwezig. Voor  Marko Vejinovic was het net omgekeerd, hem vond ik juist de tweede helft nadrukkelijk een hoofdrol opeisen. Het duel zelf geef ik een 8.

Heracles Almelo – VVV Venlo 7-0 (2-0)
33. Plet 1-0, 42. Quansah 2-0, 60. Vejinovic 3-0, 69. Plet 4-0, 76. Everton 5-0, 79. Vejinovic 6-0, 82. Armenteros 7-0
Geel: Molhoek, Linssen en Uchebo (VVV Venlo)
Man van de wedstrijd: Lerin Duarte en Marko Vejinovic