Hoofdrol voor Ola John bij Oranje onder 19

Geplaatst op 29 maart 2011 door   ·   Geen reacties

PUTTEN – Ola John (foto) heeft vanavond de hoofdrol opgeëist bij Oranje onder 19 in het oefenduel tegen Engeland. De aanvaller van FC Twente scoorde twee keer in de met 3-0 gewonnen wedstrijd. John bolde de touwen pas na rust, Luc Castaignos nam in de eerste helft de openingstreffer voor zijn rekening. Heracles-verdediger Mike te Wierik  debuteerde in dit elftal en speelde als centrale verdediger een prima wedstrijd. Bondscoach Wim van Zwam complimenteerde Te Wierik met zijn debuut en overigens ook het complete elftal met de goede wedstrijd.

Oranje onder de 18
met oa enkele spelers van de voetbalacademie van FC Twente in de gelederen verloor in Lomza met 3-0 van Polen. Cas Peters was bij de 0-0 stand dichtbij een doelpunt, maar uit zijn schot kwam de bal tegen de lat.

Duitsland verloor in Mönchengladbach een oefenwedstrijd van Australië verrassend met 2-1. Voor de Australiërs scoorden David Carney en Luke Wilkshire. Beide spelers hebben een verleden bij FC Twente.