Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Janssen: ‘Twente had geen oplossing’

Geplaatst op 30 juli 2011 door   ·   Geen reacties

AMSTERDAM – FC Twente won zaterdagavond de Johan Cruijff Schaal door Ajax met 2-1  te verslaan. Ajax-middenvelder Theo Janssen, vorig seizoen nog actief voor Twente, baalde dan ook na afloop: ‘Ik vind dat we de hele wedstrijd gedomineerd hebben. We waren ongelukkig in de afwerking. Wij zetten goed druk en FC Twente had geen oplossing. Maar het spelletje gaat om scoren, en dat deden we vandaag maar één keer’, blikte Janssen terug.

Penalty
Die Amsterdamse treffer kwam nadat FC Twente op voorsprong was gekomen uit een strafschop waarin Janssen zelf de aanleiding gaf. Hij maakte in het strafschopgebied een overtreding, door Luuk de Jong vast te houden, waarna scheidsrechter Pol van Boekel de bal op de stiplegde en Marc Janko de 1-0 binnenschoot.

‘Ik maakte in die situatie een domme keuze, ik zag twee spelers van Twente vrij staan en moest wel een keuze maken, achteraf gezien was het niet de juiste. Toch denk ik dat iedereen vandaag heeft kunnen zien dat wij de betere ploeg waren. Wanneer we op deze manier door gaan verwacht ik ook dat we komend seizoen de beste zullen zijn’ aldus de Arnhemmer.

Foto: www.twentesport.com

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief