Woensdag 23 oktober 2024

Jong FC Twente begint seizoen met nederlaag

Geplaatst op 8 augustus 2014 door   ·   Geen reacties

VENLO – Jong FC Twente is de competitie begonnen met een nederlaag. Op bezoek bij VVV-Venlo ging de ploeg van trainer Jano Zouman met 1-0 onderuit.

Voor rust was VVV duidelijk de betere ploeg. Dat leverde een aantal kansen en een doelpunt op. Met een hard schot bracht Dyon Gijzen na twintig minutenVVV-Venlo op voorsprong. Vlak voor rust kreeg Jerold Promes rood van scheidsrechter Gerritsen, na een ingreep tegen Felitciano Zschusschen.

Na rust was het Jong FC Twente, dat met elf tegen tien de wedstrijd domineerde. Jari Oosterwijk en Felitciano Zschusschen kansen kregen kansen op de 1-1. Toch was de thuisploeg nog wel gevaarlijk met enkele snelle uitbraken. Goed ingrijpen van Filip Bednarek voorkwam enkele keren een ruimere achterstand. Hoewel Jong FC Twente meer verdiende, waaronder een strafschop na een handsbal van een VVV-speler, bleef het in Venlo bij 1-0.

VVV-Venlo – Jong FC Twente 1-0 (1-0)
Scoreverloop: 20. Gijzen 1-0
Scheidsrechter: M.Gerritsen