Donderdag 18 april 2024
Twentesport

Preud’homme sms’t: ‘Op dit moment geen commentaar’

Geplaatst op 4 juni 2011 door   ·   Geen reacties

LYON – De Franse kranten speculeren erop los, de Belgische en Nederlandse media sluiten aan. Als Claude Puel wordt ontslagen, zou Olympique Lyon Michel Preud’homme als vervanger willen hebben.  Maar ook Jean Fernandez, de scheidende trainer van Auxerre, schijnt er goed op te staan bij de voormalige kampioen van Frankrijk. Lyon is al drie keer op rij geen kampioen meer geworden. Dit jaar werd de ploeg derde, want Puel luistert te weinig naar de informele leiders van het team. ‘Hij gaat altijd zijn eigen gang en dat werkt dus niet’, zegt de ervaren aanvoerder Cris.

Preud’homme (foto) is momenteel op vakantie in Turkije. De telefoon neemt hij niet op. Dan maar ge-sms’t. ‘Ik geef op dit moment geen commentaar’, luidt het antwoord en dat is natuurlijk een vreemde  reactie. Want als het onwaar is, zou hij dat wel met stelligheid zeggen. Er zou dus een kern van waarheid in kunnen zitten in de geruchten die in de Franse en Belgische media opgeld doen. Van de andere kant is hij pas een jaar bij FC Twente en dat is normaliter te kort om alweer weg te gaan. Tenzij er iets gebeurd is, wat hem niet zint. Het vertrek van Theo Janssen lijkt hem echter niet enorm te deren.

Hoewel sommige media alweer aan het gissen geslagen zijn over de mogelijke opvolger van Preud’homme, is het hele verhaal behoorlijk speculatief. Toch, waar rook is, is vaak vuur…. Wordt vervolgd. Of niet.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief