Donderdag 25 juli 2024
Twentesport

Rapporteur Andy Houtkamp: ‘Ik had de reservekeeper van FC Twente een keer een kans gegeven’

Geplaatst op 27 oktober 2014 door   ·   1 Reactie

375x MarsmanALMELO/ROTTERDAM – De rapporteurs van TwenteSport.com die de wedstrijden van FC Twente en Heracles afgelopen weekend bekeken, waren niet positief, dat laat zich raden.

Folkert Velten, de legendarische ex-spits van Heracles, zag zijn voormalige club met 3-1 verliezen van Willem II en meldde:  ‘Heracles speelde een kansloze wedstrijd tegen Willem II. Er ontbrak negentig minuten lang bezieling in de ploeg en die leed daardoor een terechte nederlaag. Ik vind het lastig om het probleem te benoemen bij Heracles, maar een gebrek aan zelfvertrouwen speelt een belangrijke rol. Als je hekkensluiter bent en Willem II ontvangt dan moet je vechten en de mouwen opstropen. Het stadion zat vol en het publiek stond er achter. Maar dat vechten heeft Heracles helemaal niet gedaan’, aldus Velten.
Andy Houtkamp, verslaggever van de NOS, was bij Excelsior-FC Twente (2-1) en vond dat FC Twente terecht verloren heeft van Excelsior. ‘De Rotterdammers waren in elk opzicht beter dan de gasten. Ik had een nederlaag absoluut niet had zien aankomen voor FC Twente’, aldus de verraste Houtkamp. ‘De opbouw is veel te traag bij Twente. Er zit geen enkel tempo in het spel en er worden overdreven veel schijven gebruikt. Ook spelen de verdedigers of middenvelders te vaak een bal terug op doelman Nick Marsman (foto). Een doelman die overigens geen punten pakt voor de Tukkers, maar punten kost. Ik had de reservekeeper een keer de kans gegeven.’

Lees de uitgebreide analyses van Velten en Houtkamp door HIER te klikken.

Het sterrenklassement (zie voorpagina) bleef vanzelfsprekend hetzelfde als vorige week, want beide rapporteurs zagen afgelopen weekend geen uitblinkers.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Marcel says:

    Hoop dat je dit leest Alfred!!!!!!

    TRAAG, TRAAG en nog TRAGER.
    Balletje breed, balletje achteruit, balletje breed, etc.

    En dan die kieper, pffffff kan echt niet!
Archief