Vrijdag 19 juli 2024
Twentesport

Rapporteur Bas Ticheler over Heracles: ‘Spektakel, veel goals en penalty’s, prima’

Geplaatst op 10 april 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Dennis Sepp en Edwin Hilgerink plaatsten als rapporteurs van het voetbalpanel van TwenteSport.com kritische opmerkingen aan het adres van FC  Twente over het vertoonde spel tegen Roda JC.
Hilgerink: ‘Twente mag heel blij zijn met een puntje want het ging allemaal erg moeizaam. De echte wedstrijdscherpte ontbrak, wat misschien begrijpelijk is na de drukke week, al zou dat geen excuus mogen zijn.’

Sepp: ‘In de fase tussen de gemiste strafschop en de 1-0 van Roda JC merkte je echt dat FC Twente er doorheen zat. Ik vond het opvallend dat Preud’homme niet besloot te wisselen om bijvoorbeeld Ola John eerder te brengen. Nu was het aanmodderen en merkte je ook dat het publiek er in die fase minder achter ging staan. De komende weken zal blijken of FC Twente in de slotfase een punt gewonnen dan wel twee verloren heeft’, aldus Sepp die Theo Janssen aanwees als Man of the Match. Edwin Hilgerink besloot deze titel deze keer niet toe te passen.

Dan was Bas Ticheler heel wat beter te spreken over de spectaculaire 6-2 overwinning van tien Heracles-spelers op Willem II.  De NOS-verslaggever meldde: ‘Het was dus een leuke avond die ik als neutrale toeschouwer qua amusementswaarde beoordeel met een 8. Ik heb spektakel gezien, veel goals, penalty’s. Prima.’ Ticheler benoemde Everton (foto) tot Man of the Match.

KLIK HIER voor de uitgebreide standpunten van de drie rapporteurs.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief