Donderdag 25 juli 2024
Twentesport

Rapporteur Marc Kemna benoemt Luc Castaignos tot Man van de Derby

Geplaatst op 22 september 2014 door   ·   Geen reacties

375x250 Jesus Corona 2014-03-16 FC Twente - AZ (83) HoAALMELO – Rapporteur Marc Kemna van TwenteSport.com zag FC Twente in Almelo verdiend met 4-1 winnen en beloonde Luc Castaignos als tweevoudig doelpuntenmaker tot Man of the Match. Ook kreeg de Rotterdammer een ster van Kemna die ook een ster uitdeelde aan Jésus Corona (foto). Voor de amusementswaarde gaf Kemna een 7.
Robert ten Wolde bekeek HSC-UNA (2-2) en vermaakte zich ook.  In zijn uitgebreide analyse vermeldde hij oa het goede spel van Arjan Goorman. ‘Hij fungeerde als een leider, waar dat de eerste helft veel minder zo was. Hij nam de leiding op zich en daardoor speelde HSC’21 sterker. Vooral het middenveld was een wereld van verschil. Voor rust stond at namelijk heel statisch. Arjan Goorman, Mart Schutten en Erwin Nieuwboer stonden toen op een lijn, waardoor er amper goed voetbal kon worden vertoond’, zei Ten Wolde.
Marnix Smit trof het niet bij SVZW-DVS (0-3).  ‘SVZW verloor het op agressiviteit en heeft geen moment aanspraak gemaakt op een overwinning’, aldus Smit die zich er meer van had voorgesteld in Wierden.

Voor de uitgebreide analyses: KLIK HIER

Het sterrenklassement  staat op de voorpagina.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief