Rapporteurs De Vries en Roord vol lof over tweede helft Twente-Benfica

Geplaatst op 17 augustus 2011 door   ·   1 Reactie

ENSCHEDE – Willem de Vries en René Roord, die namens het voetbalpanel van TwenteSport.com die als rapporteur de wedstrijd Twente-Benfica beoordeelden, waren vooral vol lof over de tweede helft. Onder de samenvatting van de analyses volgen nog fraaie foto’s van de wedstrijd.

René Roord, die een 8 gaf voor de amusementswaarde, zei: ‘De tweede helft heeft FC Twente op basis van passie en inzet de 2-2 weten te maken. Ze verdienden het om vervolgens alsnog de wedstrijd te winnen. Ik vond dat op dat moment iedereen een duidelijk stijgende lijn liet zien. Bovendien was er de goede invalbeurt van Ola John. Je zag dat de tweede helft Luuk de Jong om Marc Janko heen speelde en dat er meer belans in het elftal was. Wat me verder op viel was de ijzersterke Douglas. Het zou mij niet verbazen wanneer hij binnenkort elders speelt’, aldus de Oldenzaalse oud-speler van FC Twente, die Douglas ook als Man of the Match aanwees.

Willem de Vries roemde ook het tweede bedrijf van de wedstrijd. ‘Dat had vooral met de komst van Ola John in plaats van Emir Bajrami te maken. FC Twente kreeg steeds meer kansen, jammer genoeg ging de bal er niet in. Ook de 2-2 van FC Twente was een knap doelpunt. Vervolgens had de ploeg meer verdiend. Benfica is gewoon een sterke tegenstander. In de slotseconden pakte Nikolay Mihaylov de bal goed, anders had FC Twente ook nog zomaar kunnen verliezen’, aldus De Vries, eveneens oud-speler van FC Twente, die de amusementswaarde met een 7 beoordeelde.
De analyses leest u HIER.

Meer foto’s van de spectaculaire wedstrijd hieeronder.  Ze zijn van Eric Brinkhorst.

Felicitaties voor Luuk de Jong na zijn fantastische goal (tweede van links)

Harry Redknapp, coach van Tottenham Hotspur, op de tribune naast beloftentrainer Patrick Kluivert

Bryan Ruiz duelleert met Garay

Spectaculaire actie van Ruiz

Gespannen volgen Bryan Ruiz en Willem Janssen (links) samen met enkele tegenstanders de bal