Rentree Chadli op ‘tien’ bij winnende koploper Jong FC Twente

Geplaatst op 3 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

EINDHOVEN – Nacer Chadli heeft vanavond bij Jong FC Twente, dat in Eindhoven door twee doelpunten van Theo Vogelsang met 2-0 won van PSV en nu koploper is, zijn rentree gemaakt als aanvallende middenvelder. De Belg, herstellende van een knieblessure, speelde de eerste helft.

De Grolsch Veste wacht inmiddels al weken smachtend op de creativiteit van Chadli. En om op korte termijn weer van grote waarde te zijn, stond de Marokkaanse Belg vanavond aan de aftrap om zo ook de mentale voorbereiding op een wedstrijd weer eens mee te maken. Op De Herdgang speelde Chadli vervolgens een helft lang als nummer tien: de positie waar hij in voorbereiding mee imponeerde. Toch schreef niet hij, maar Theo Vogelsang statistisch gezien de hoofdrol naar zich toe. De Duitse spits opende na twee minuten de score en verdubbelde de marge na de rust. Het leverde FC Twente, dat in zes wedstrijd zestien punten verzamelde, de koppositie in de Eredivisie voor beloftenteams op.

Archieffoto: Nacer Chadli (TwenteSport.com)