Zondag 19 mei 2024
Twentesport

RKC Waalwijk – FC Twente 0-4 (0-1) – Analyse door Gert Lammerink

Geplaatst op 16 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

Het was de avond van Marc Janko. Ik vond dat FC Twente voor Co Adriaanse begrippen bedachtzaam speelde. De eerste helft speelde FC Twente slordig, maar kwam het kort voor rust wel op 1-0. Vanaf dat moment was er meer onrust bij RKC Waalwijk. Na rust werd het een mooie avond voor Twente met een solide overwinning, dit met dank aan Janko.

Wanneer je dit soort overwinningen weet te behalen, kun je als ploeg een heel eind komen. Wat de amusementswaarde betreft, geef ik een 7. De eerste helft viel tegen, de tweede helft heb ik goed voetbal gezien. Sterren geef ik aan Ola John. Dat is een bijna ouderwets spelende linksbuiten die acties durft te maken en met twee assists heel effectief was. Daarnaast een ster voor Marc Janko. Hem verkies ik ook als ‘man van de wedstrijd’.

RKC Waalwijk – FC Twente 0-4 (0-1)
Scoreverloop: 43. Janko 0-1, 51. Janko 0-2 (pen.), 59. Brama 0-3, 72. Janko 0-4
Toeschouwers: 7.082
Scheidsrechter: Wegereef
Geel: Braber, Bandjar,Van Peppen (RKC Waalwijk)
De Jong (FC Twente)
Amusementswaarde: 7
Man van de wedstrijd:
Marc Janko
Sterren:
Marc Janko en Ola John (beide 1x)

RKC Waalwijk: Zoet, Bandjar, Drost, Van Mosselveld, Van Peppen, Duits (57. Alakmak), Braber, Sno, Van Hout, Ten Voorde, Meijers.
FC Twente: Marsman, Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli, Brama, De Jong, Landzaat, Janssen (88. Rendla), Janko (82. Gouriye), John (78. Bajrami).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief