Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Sander Boschker keeperstrainer vrouwen FC Twente

Geplaatst op 26 mei 2014 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Sander Boschker wordt met ingang van komend seizoen keeperstrainer van FC Twente Vrouwen. De 43-jarige inmiddels oud-keeper geeft hiermee, samen met zijn werkzaamheden voor de commerciële afdeling, zijn loopbaan een vervolg. De technische staf van de vrouwenselectie verwelkomt hiermee 25 jaar ervaring in het betaalde voetbal, zo meldt de club in een persbericht.

Sander Boschker: “Ik heb er ontzettend veel zin in aan de slag te gaan met de keepsters. Met alle ervaring die ik heb opgedaan denk ik van waarde te kunnen zijn voor deze meiden en daarmee ook voor het team. Natuurlijk zal ik mijn weg moeten gaan vinden in het overbrengen van mijn kennis en ervaring, maar door mijn enthousiasme en gedrevenheid voor het keepersvak heb ik hier alle vertrouwen in.”

Technisch Manager Cees Lok: “Het is geweldig voor onze vrouwenselectie dat een clubicoon als Sander Boschker deel gaat uitmaken van de technische staf. Met al zijn ervaring zal hij een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het gehele team en zeer zeker de keepsters.”

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief