Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Tottenham Hotspur haakt af; Fulham toont nu interesse in Ruiz

Geplaatst op 17 augustus 2011 door   ·   2 Reacties

LONDEN – De hoofdcoach van Tottenham Hotspur Harry Redknapp heeft laten weten dat Tottenham Hotspur waarschijnlijk geen bod zal doen op Bryan Ruiz. De Spurs-manager bekeek de aanvaller van FC Twente gisteravond  tijdens FC Twente – Benfica (2-2). Het optreden van Ruiz, die Twente met een doelpunt aan het gelijkspel hielp, kon hem bekoren. Redknapp zegt echter verder te zoeken. Dat meldt NUSPORT. ‘Hij is een goede speler, maar op andere posities zijn harder versterkingen nodig’, zei Redknapp op een persconferentie. ‘Ik denk niet dat er iets gaat gebeuren. Ik had al eerder gezien dat hij een goede speler is.’

Ruiz zal de mededeling van Redknapp niet aangenaam in de oren klinken. De Costaricaan zei eerder al dat hij graag bij de Spurs zoun willen voetballen. Desondanks kan Engeland nog steeds het volgende land zijn op zijn voetbalreis. Vertegenwoordigers van Fulham hebben intussen contact opgenomen met de sterspeler van FC Twente. In die club is Ruiz zelf eveneens geïnteresseerd. FC Twente heeft echter het eerste bod van de Londense club afgewezen. Naar verluidt lag het geboden bedrag op acht miljoen euro.

Foto: Redknapp op de tribune van de Grolsch Veste tijdens Twente-Benfica
(Foto Eric Brinkhorst)

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. H. Velthuis says:

    Jammer voor Bryan, echter Fulham zou hem willen contracteren. Dit is volgens mij geen stap voorwaarts. Blijf lekker voetballen bij FCT to er een grote club voorbij komt

  2. Eduard Bults says:

    Tja, was te verwachten! Ruiz is goed voor nederlandse maatstaven maar voor het buitenland moet je toch iets meer in petto hebben dan tig keer balverlies af en toe een doelpuntje maken. Begrijp totaal niet de vraagprijs van 15 miljoen.

    Vind ook dat het heel erg overdreven wordt hij is goed maar we moeten met zijn allen niet gaan overdrijven.

    Kijken wat een gek ervoor geeft. Hij is zekers vervangbaar! Geen probleem als die bij Twente weggaat. Zou leuk zijn voor Twente dat een gek er zoveel miljoenen voor neer gaat tellen!
Archief