Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Vermoedelijke opstellingen streekderby FC Twente – Heracles Almelo

Geplaatst op 20 januari 2011 door   ·   Geen reacties

18 januari 2011
ALMELO/ENSCHEDE – Waar FC Twente de nodige personele problemen kent in aanloop naar de Twentse derby van morgenavond, beschikt Heracles over een geheel fitte selectie.  Onderaan de pagina de vermoedelijke opstellingen van beide clubs.

FC Twente moet Theo Janssen (griep) en Bryan Ruiz (herstellende knieblessure) missen. Daar tegenover staat de terugkeer van Emir Bajrami (die echter nog niet een hele wedstrijd kan spelen), de fitte Dwight Tiendalli en een eveneens fitte Marc Janko. De meest logische keuze zou zijn om Denny Landzaat te laten starten voor Janssen en Bajrami voor Ruiz. Zo houdt Preud’homme zijn speelwijze intact.

Bij Heracles zijn Glynor Plet en Marko Vejinovic weer bij de selectie gevoegd. Plet werd voor de winterstop door Peter Bosz verwezen naar de tribune. Volgens de trainer had dat te maken met de onvermijdelijke terugval van een jonge, onervaren speler. De spits heeft laten zien uit het spreekwoordelijke dal te zijn gekropen. Vejinovic had last van een bacterie in zijn darmen, waarvoor hij een week is behandeld met een antibiotica-kuur. Het totale herstel liet, als verwacht door specialisten, langer op zich wachten. De middenvelder neemt morgenavond allereerst plaats op de bank. Wel heeft hij volgens Bosz op trainingskamp in Belek getoond snel te kunnen aansluiten op conditioneel niveau. Heracles lijkt daarom vast te houden aan dezelfde basiself als voor de winterstop.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Mihaylov; Rosales, Douglas, Wisgerhof, Tiendalli; Brama, De Jong, Landzaat; Bajrami, Janko, Chadli.

Vermoedelijke opstelling Heracles Almelo:
Pasveer; Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms; Quansah, Overtoom, Fledderus; Douglas, Armenteros, Everton.


Delen is sportief

Reacties (0)
Archief