Zondag 19 mei 2024

Vrouwen FC Twente beginnen competitie met ruime overwinning

Geplaatst op 30 augustus 2013 door   ·   Geen reacties

Anouk Dekker 375xLEUVEN – De vrouwen van FC Twente zijn het seizoen met een ruime overwinning begonnen. In de uitwedstrijd in de BeNe League tegen OH Leuven wist de kampioen van afgelopen seizoen met 7-1 te winnen.

Al na acht minuten zette Anouk Dekker (foto) FC Twente op een 1-0 voorsprong. Tijdens het vervolg van de eerste helft bleek FC Twente veel te sterk voor de Belgische tegenstander. Shanice Van de Sanden (2x), Sherida Spitse, Anouk Dekker en Maayke Heuver zorgden met hun doelpunten voor een 0-6 ruststand.

Na rust kwamen daar nog twee doelpunten bij. Vera Berends wist de 0-7 te maken. Vervolgens deed Charlotte Cranshoff wat terug namens Leuven. Haar 1-7 was tevens de eindstand.

Dinsdag speelt FC Twente Vrouwen de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Op het terrein van ATC ’65 is Lierse SK dan de tegenstander. De wedstrijd begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

FC Twente Vrouwen: Van Veenendaal, Bakker, Worm, Munsterman, Van de Sanden (46. Berends ), Spitse, Dekker (72. Jansen ), Heuver, Roord, Wigger, Bosveld.