Vrouwen FC Twente blijven koploper na zege bij competitiehervatting

Geplaatst op 26 januari 2011 door   ·   Geen reacties

24 januari 2011
HENGELO – De vrouwen van FC Twente hebben vanavond de competitie hervat met een knappe zege op AZ. Het werd 2-1. Marlous Pieëte (foto) maakte beide doelpunten. Daardoor blijft de ploeg op een gedeelde eerste plek in de Eredivisie. Sc Heerenveen, de andere koploper, won eveneens.

Al vroeg kwam Twente op voorsprong. Pieëte schoot al na zes minuten de 1-0 binnen. Vervolgens bleven de Tukkers dominant, zonder verder uit te lopen. In de tweede helft werd het tot dan toe onzichtbare AZ gevaarlijker en twintig minuten voor tijd scoorde Van Lunteren. Toch trok Twente op het eigen trainingscomplex aan het langste eind. Vlak na de gelijkmaker bediende Ellen Jansen Pieëte: 2-1.

Scoreverloop: 7. Pieëte 1-0, 72. Van Lunteren 1-1, 77. Pieëte 2-1