Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Vrouwen FC Twente na rust langs FC Utrecht

Geplaatst op 9 december 2011 door   ·   Geen reacties

UTRECHT – Het vrouwenteam van FC Twente heeft met 2-0 van FC Utrecht gewonnen. In de domstad tekenden Kirsten Bakker en Lorca van de Putte voor de treffers. Omdat ook koploper ADO Den Haag wist te winnen, blijft FC Twente op de tweede plaats staan.

 Voor rust was het duel, mede door de harde wind, niet hoogstaand, Beide ploegen slaagden er nauwelijks in gevaarlijk te worden. Na de hervatting en onder betere weersomstandigheden wisten de vrouwen van FC Twente het duel alsnog naar zich toe te trekken. Kirsten Bakker scoorde rechtstreeks vanuit een hoekschop. Kort daarna stelde Marthe Munsterman de mee opgekomen Lorca van de Putte in staat de 2-0 te scoren.

Tijdens het laatste halve uur drong FC Utrecht aan, maar deed het dat met zo weinig vernuft, dat FC Twente eenvoudig overeind bleef. Hoewel de Tukkers de ruimte geboden werd de score te verhogen, bleven verdere treffers uit.

FC Utrecht  – FC Twente 0-2 (0-0) 
Scoreverloop:
53. Bakker 0-1, 60. Van de Putte 0-2
FC Twente Vrouwen: Van Veenendaal, Minnaar, Bakker, Mattern, Van de Putte, Heuver, Hulshof, Munsterman (70’ De Kort), Worm (60’ Van de Zande), Dekker, Pieëte.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief