Beloften Heracles winnen ook derde competitiewedstrijd

Geplaatst op 12 september 2011 door   ·   Geen reacties

GENDT – Het beloftenteam van Heracles Almelo lijkt de lijn waarmee het vorig seizoen eindigde, vrolijk door te zetten. De vorige jaargang werd immers afgesloten met een sensationele tweede plek in de eredivisie en ook dit seizoen bemachtigde de ploeg in de eerste drie wedstrijden de maximale punten. Vanavond boekte de ploeg in Gendt een 3-2 overwinning op Jong Vitesse/AGOVV.

Aangevuld met Go Ahead Eagles-spelers Joey Suk en Ruud Wellenberg en jeugdspelers Alvin Daniels en Semol Souhuwat werd de dertiende competitiezege op rij geboekt. Maar daar leek het lange tijd niet naar. Vitesse kwam al vroeg op voorsprong via voormalig FC Barcelona-aanvaller Giorgi Chanturia. Pas daarna werd Heracles gevaarlijk, met een klein kwartier later de gelijkmaker van Luis Pedro als gevolg. Vitesse kwam na de rust nogmaals op voorsprong, maar de Almelose ploeg trok, met een flinke dosis veerkracht, aan het langste eind. In een tijdsbestek van drie minuten nam Heracles de leiding. Eerst knalde Darl Douglas de bal onhoudbaar in de winkelhaak, even later rondde Pedro een snelle counter af. Met nog 25 minuten te gaan hield de ploeg stand en boekte zo een knappe zege op de Arnhemse club.

Scoreverloop: 14. Chanturia 1-0, 27. Pedro 1-1, 60. Tighadouini 2-1, 63. Douglas 2-2, 65. Pedro 2-3
Geel: Ter Horst, Bruns, Douglas en Pedro (Heracles Almelo)
Heracles Almelo: Telgenkamp, Van Dijk, Te Wierik, Ter Horst, Souhuwat (46. Wellenberg), Suk, Duarte, Bruns, Douglas, Pedro, Van Mieghem (46. Daniels)