Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Heracles-aanvoerder Fledderus: ‘Het vertrouwen groeit’

Geplaatst op 29 november 2014 door   ·   Geen reacties

linssen tegen heerenveenHEERENVEEN – Breed lachend stond Mark Jan Fledderus de media te woord. De aanvoerder van Heracles was buitengewoon blij met de drie punten die als een zeer prettig rendement goud waard waren na de 1-0 overwinning op thuisclub Heerenveen.

‘Vergeet niet dat we een tijd onderaan gestaan hebben. Van daaruit moesten we de weg omhoog zien te vinden. Velen zeiden dat we een elftal hebben dat niet onderaan hoort te staan, maar je moet er eerst weg zien te komen. Gelukkig hebben we nu weer drie punten en groeit het onderlinge vertrouwen’, aldus Fledderus die in de tweede helft op de plek van Simon Cziommer het elftal kwam versterken. ‘Zo’n overwinning in een uitwedstrijd bij Heerenveen mag je zien als bonuspunten. We hebben dit soort overwinningen keihard nodig’, meldde Fledderus, die zondag om half één als tijdelijke supporter van Ajax hoopt op een zege van de landskampioen op ADO, zodat laatstgenoemde nog maar één punt boven de Hagenaars staat.

Fledderus vond de zege van zijn ploeg terecht. ‘We misten nog een paar grote kansen. Die van Avdic bijvoorbeeld had moeten zitten. Daardoor bleef het spannend, maar onze verdediging speelde vandaag goed en gaf weinig weg.’

Foto: Brian Linssen (midden) drijft de bal op. Rechts Wout Weghorst.
(foto René Hummel)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief