Dinsdag 16 april 2024
Twentesport

Heracles Almelo – AZ 0-1 (0-0) – Analyse door Niels Oude Kamphuis

Geplaatst op 30 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

Ik vind dat AZ verdiend gewonnen heeft. Dat was de betere ploeg, ook al waren er eigenlijk geen 100% kansen. De eerste helft voetbalde AZ op de helft van Heracles. Er was eigenlijk maar een grote kans, uit een vrije trap. De tweede helft kwam Heracles er wat meer uit en bleef AZ loeren op de kans. Ze hadden echt zoiets van, we moeten de nul zien te houden, die ene goal maken we toch wel. Je zag het uiteindelijk ook aan het doelpunt van Maher, de individuele klasse van AZ gaf de doorslag.

Ik vind dat AZ een goed team heeft. Ze hebben ook goed gespeeld, lieten zich de kop niet gek maken. Heracles leek blij te zijn met een puntje, waarna AZ alsnog de kwaliteit had om het duel te beslissen. Het was een spannende wedstrijd zonder al te veel kansen. Ik vond Plet vandaag tegenvallend. Daarentegen was ik wel erg gecharmeerd van Lerin Duarte die ik ook verkies tot man van de wedstrijd en voor zijn spel beloon met een ster. De wedstrijd geef ik een 6,5.

Heracles Almelo – AZ 0-1 (0-0)
Scoreverloop:
89. Maher 0-1
Geel: Klavan (AZ)
Amusementswaarde: 6,5
Man van de wedstrijd:
Lerin Duarte (Heracles)
Sterren:
Lerin Duarte (1x)
Heracles Almelo:Pasveer, Breukers, Rienstra, van der Linden, Looms, Quansah, Overtoom, Duarte, Everton (46. Douglas), Plet, Armenteros (83. Pedro).
AZ: Esteban, Reijnen, Moisander, Klavan, Poulsen, Wernbloom, Maher, Elm, Beerens, Altidore (81. Benschop), Ortiz (74. Gudmundsson).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief