Heracles Almelo – Feyenoord 1-1 (0-0) – Analyse door Dennis Sepp

Geplaatst op 21 augustus 2011 door   ·   Geen reacties

De wedstrijd was een schaakspel. De eerste helft eindigde heel erg rommelig, met veel balverlies voor beide ploegen. Ik vond Armenteros het eerste halve uur wel goed spelen. Hij wist de ballen goed vast te houden. Helaas was er niemand in de buurt om hem te ondersteunen. Zowel Everton als Douglas kwamen weinig in het spel voor. Ik dacht bij mezelf, wissel dat eens om. Bij Feyenoord vond ik Ramsteijn niet sterk spelen, hij was rijp voor de sloop. Daardoor had de druk groter kunnen worden of waren er spelers  in de buurt van Armenteros gekomen.

In de 52e minuut was er pas de eerste goede aanval van de wedstrijd. Toen Plet inviel en de 1-0 scoorde werd het eindelijk wat leuker. Bij de wissel had Heracles het geluk dat dat er bij Feyenoord niet goed verdedigd werd en ook het centrum Plet uit het oog verloor. Aan de andere kant was het Schaken die na een goede actie Fernandez in staat stelde de gelijkmaker te scoren.

Over de gehele wedstrijd bezien had Heracles meer recht op de overwinning dan Feyenoord. Al met al was de 1-1 wel een terechte uitslag. Ik geef de wedstrijd een 6 wat amusement betreft. Als man van de wedstrijd kies ik voor Rienstra. Dit omdat het centrum van Heracles erg weinig weg gaf. Ik heb geen sterren toegekend, dat zou niet verdiend zijn geweest.