Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Heracles Almelo – Feyenoord 1-1 (0-0) – Analyse door Erwin Looms

Geplaatst op 21 augustus 2011 door   ·   Geen reacties

Het was een redelijk aantrekkelijke wedstrijd. Heracles was met de uiteindelijke puntendeling de minst gelukkige. Daardoor is het uiteindelijk Heracles dat twee punten verliest. Ik vond dat Heracles wel iets meer variatie in het spel had mogen hebben. Douglas en Everton kwamen er niet langs. Ook Overtoom heeft na zijn blessure nog niet het niveau van afgelopen seizoen. Toen was hij de speler die telkens diep ging en zo voor gevaar zorgde. Vergelijkbaar met de rol die Willem Janssen heeft bij FC Twente.

 Heracles had met het inbrengen van Plet een gouden wissel. Na de 1-0 werd het voor de neutrale toeschouwers een leuke aantrekkelijke wedstrijd. Toch wist Heracles aanvallend te weinig te creëren, er waren te weinig kansen. Uiteindelijk was Heracles het minst gelukkig met het 1-1 gelijkspel. Voor die ploeg had er toch net iets meer ingezeten.

 Ik kies voor de goed spelende Quansah als man van de wedstrijd. De amusementswaarde krijgt van mij een 7. Sterren heb ik gegeven aan Quansah en Van der Linden, die verdedigend erg sterk speelde.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief