Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Heracles Almelo sluit voorbereiding af met gelijkspel

Geplaatst op 3 augustus 2014 door   ·   Geen reacties

heracles-ittahad5-hummelSAASVELD – Heracles Almelo heeft de voorbereiding richting het nieuwe seizoen afgelsoten met een gelijkspel. Tegen Al Ittahad, dat uitkomt in de hoogste klasse van Saoedi Arabië, werd het 1-1.

Voor rust was Heracles Almelo duidelijk de betere ploeg. Dat leverde een aantal kansen op voor Oussama Tannane en Iliass Bel Hassani. Het was Thomas Bruns die wist te scoren in een fase waar een ruimere voorsprong verdiend zou zijn geweest. Kort na het begin van de tweede rust schoot Marceno van grote afstand de gelijkmaker binnen. Hierna ging het duel meer gelijk op. Bryan Linssen was kort voor tijd dichtbij de winnende treffer op de voet maar de Limburger schoot over.

De Almeloers maakten later op de avond bekend dat twee van de drie proefspelers zijn afgetest. De proefstage van Travis Brent is met een week verlengd. Arinse Uade is afgetest, evenals Joonas Pulkkinen. “Pulkkinen is nog te jong om aan te sluiten. Wel houden we zijn ontwikkeling in de gaten. Brent heeft nog een week om een definitieve indruk achter te laten,” aldus Jan de Jonge na het duel in Saasveld.

Heracles Almelo-Al Ittahad 1-1 (1-0)
Scoreverloop: 28. Bruns 1-0, 48. Marceno 1-1.
Scheidsrechter: Janssen
Gele kaart: Te Wierik (Heracles), Marceno (Al Ittahad).
Toeschouwers: 400
Heracles Almelo: Telgenkamp, Te Wierik, Schenkeveld, Zomer, Aktaou, Sibum, Bruns (70. Weghorst), Fledderus, Bel Hassani, Tannane (83. Gyasi), Linssen.

Foto: Renè Hummel 

 

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief