Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Heracles heeft met Denni Avdic gewenste spits binnen

Geplaatst op 15 augustus 2014 door   ·   Geen reacties

375x CF4A0154  Braafheid AvdicALMELO – Met het aantrekken van Denni Avdic (foto) heeft Heracles haar gewenste spits eindelijk binnen. De 25-jarige Zweed is door de Almeloërs voor één seizoen gehuurd van AZ. De eredivisionist poogt om de aanvaller nog voor het uitduel tegen FC Groningen speelgerechtigd te krijgen.

‘Denni heeft in Zwolle bewezen één van de betere spitsen te zijn van de Eredivisie’, vertelt technisch directeur Nico-Jan Hoogma in een reactie, doelend op het éénjarige verblijf van de aanvaller bij PEC Zwolle. Het afgelopen seizoen kwam Avdic uit voor AZ, maar speelde hij nauwelijks. Een verhuur moet hem meer kans op minuten geven. ‘Hij is een uitstekende speler waar we veel van verwachten’, legt Hoogma de lat hoog voor de Zweed, die verder voor Elfsborg en Werder Bremen speelde.

Heracles was nog op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. De Fin Aleksei Kangaskolkka werd tijdens de voorbereiding te licht bevonden en Oussama Tannane, die tegen AZ nog als spits stond geposteerd, is meer een speler voor de flank. Avdic kan met zijn lengte en kracht prima als aanspeelpunt worden gebruikt.

archieffoto: Avdic probeert namens PEC Zwolle de bal te veroveren.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief