Donderdag 25 juli 2024
Twentesport

Jallo vervangt Looms, Overtoom terug van griep

Geplaatst op 18 november 2011 door   ·   1 Reactie

ALMELO – Gaby Jallo (foto) vervangt morgenavond de geblesseerde Mark Looms in de derby tegen FC Twente. Heracles Almelo-trainer Peter Bosz vindt de 22-jarige linksback van Syrisch/Aramese afkomst, afkomstig uit de gezamenlijke jeugdopleiding, de meest logische stand-in. Willie Overtoom is hersteld van de griep en trainde vandaag weer mee met de groep. De trainer verwacht dat hij gewoon kan meespelen. Ook Marko Vejinovic, die een maand was uitgeschakeld met een knieblessure, is wedstrijdfit.

‘Wij hebben de posities dubbel bezet en Jallo is de tweede linksback’, verklaart Bosz. ‘Ook met het oog op de bank laten we hem starten. Olivier ter Horst zou op linksback kunnen spelen, maar kan ook uit de voeten in het centrum van de verdediging. Jallo niet. Tegen NAC, toen hij in de basis stond, heeft hij het bovendien uitstekend gedaan. Als Gaby daar door het ijs was gezakt, was het natuurlijk anders geweest.’

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. FC Aramea says:

    Wij zijn trots op Gaby, dat hij als Arameeër op het hoogste niveau voetbalt! Succes Gaby, laat zien dat je beter bent dan Looms!!

    Tot zondag 😉
Archief