Maandag 22 juli 2024
Twentesport

John Stegeman: ‘We willen de weg omhoog vervolgen’

Geplaatst op 7 november 2014 door   ·   Geen reacties

john stegeman (foto RH)ALMELO – Heracles Almelo heeft zondagmiddag in het eigen Polman Stadion de eer om het Eredivisieweekend af te sluiten. Om 16.45 ontvangt de ploeg van trainer John Stegeman in PSV de huidige koploper van de Eredivisie. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de Heraclieden eens niet als hekkensluiter aan een wedstrijd beginnen en dat is allemaal te danken aan die mooie zondag in Deventer.

‘Uiteraard hebben we die wedstrijd nog even nabesproken,’ doelt hoofdtrainer Stegeman op de 3-1 winst van vorig weekeinde op Go Ahead Eagles. ‘We hebben het gehad over het slechte begin, maar ook vooral over de positieve punten. Na de rode kaart hebben we Go Ahead onze wil opgelegd en uiteindelijk hebben we verdiend gewonnen.’ In die wedstrijd viel aanvoerder Mark-Jan Fledderus uit met een hamstringblessure en die is er dan ook niet bij aankomende zondag.

Dat neemt echter niet weg dat Stegeman vertrouwen heeft in een goed resultaat tegen de Eindhovenaren. Over de trainingsinzet van zijn ploeg is hij zeer te spreken. ‘De afgelopen week is er goed en hard getraind, iedereen ging als de brandweer. Dat is fijn om te constateren, maar het gaat om de wedstrijd.’ Tegenstander PSV wist haar laatste vier competitiewedstrijden winnend af te sluiten en afgelopen donderdag werd het Griekse Panathinaikos aan de zegekar gebonden, in Athene nota bene. ‘PSV is een heel goede ploeg, die fantastisch is in de omschakeling. We zullen dus waakzaam moeten zijn. Als we alles goed doen, kunnen we het ze lastig maken. We willen de weg omhoog vervolgen.’

Naast Fledderus ontbreken ook de geblesseerden Bram Castro (bovenbeen), Bart Schenkeveld (knie), Dario Vujicevic en Rick Hemmink (beiden niet wedstrijdfit) op het wedstrijdformulier. De wedstrijd begint dus om 16.45 en staat onder leiding van arbiter Liesveld.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief