Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Krüzen keert terug, Van den Brom belangrijkste kandidaat

Geplaatst op 2 september 2014 door   ·   Geen reacties

375x hoa-CF4A0238 kruzenALMELO – Hendrie Krüzen keert na dit seizoen terug bij Heracles Almelo. Dit bevestigde voorzitter Jan Smit in het televisieprogramma Voetbal International. De voormalig assistent-trainer van de Heraclieden is nu actief bij Vitesse. John van den Brom bevestigde dat hij in gesprek is met de club uit Almelo voor de functie van hoofdtrainer.

Krüzen is bezig aan zijn tweede seizoen in Arnhem, waar hij assistent is van voormalig Heracles-trainer Peter Bosz. Per 1 juli 2015 gaat hij die functie weer bekleden bij de club waar hij al eerder elf jaar lang in de technische staf zat. ‘Sinds Hendrie ruim een jaar geleden naar Arnhem vertrok, is ons voetbal in ieder geval niet beter geworden’, aldus voorzitter Jan Smit.

De geboren Almeloër krijgt volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk te maken met John van den Brom als hoofdtrainer. Tegenover de NOS bevestigde de voormalig trainer van AGOVV, ADO Den Haag en Vitesse dat hij in gesprek is met de club. ‘Het is een ploeg die onder zijn kunnen presteert en beter kan dan het tot nu toe heeft laten zien, dus er ligt een mooie sportieve uitdaging. Aan de andere kant wil ik ook heel graag weer aan het werk.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief