Woensdag 17 april 2024
Twentesport

Vejinovic twijfelgeval bij Heracles

Geplaatst op 16 september 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Marko Vejinovic is een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. De middenvelder van Heracles Almelo heeft last van buikgriep. Vejinovic trainde gisteren wel mee, maar liet vandaag verstek gaan. Morgen hervat hij de training, maar het is niet duidelijk of hij zondag aan de aftrap staat. In dat geval is Lerin Duarte zijn vervanger.

Peter Bosz vindt het onzin dat Vejinovic blessuregevoelig is, of mentaal niet sterk in zijn schoenen staat. ‘Ik ga niet meedoen in zulke kretologie. Toen ik hier kwam hoorde ik verhalen dat het een moeilijke jongen zou zijn. Maar daar heb ik nog nooit wat van gemerkt. Hij werkt hard en is zelfkritisch. Misschien wel te zelfkritisch soms.’

Buiten de langdurig uitgeschakelde Birger Maertens en de twijfel rondom Vejinovic, heeft Heracles de beschikking over de resterende basiself. Van de reservespelers zijn Anmar Almubaraki en Gaby Jallo herstellende van lichte blessures. Maertens, die het eerste deel van zijn revalidatie in België afwerkt, wordt volgende week terug verwacht in Almelo.

Foto Marko Vejinovic (Nick Zweers)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief