Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Vier keer raak voor Kirsten Wild in Borssele

Geplaatst op 23 april 2011 door   ·   Geen reacties

‘s-HEERENBROEK – Kirsten Wild (foto) heeft de EPZ Omloop van Borsele op haar naam geschreven. De Twentse renster was de snelste van een kopgroep van elf rensters. De Duitse Charlotte Becker (HTC-Highroad Women) werd tweede voor Marianne Vos van de ploeg Nederland Bloeit. Kirsten Wild bezorgde haar ploeg AA Drink/Leontien.nl met deze overwinning de eerste zege van dit seizoen. Het was de vierde keer dat de Almelose deze koers op haar naam schreef.

De Arno Wallaard Memorial werd gewonnen door Arne Hassink uit Zieuwent. Hij klopte medevluchter René Hooghiemster in de spurt om de zege. Maurits Lammertink uit Enter werd negende op twee seconden.

Jeroen Lankheet uit Haaksbergen is op de zesde plaats geëindigd in de 28ste Omloop van de Ablasserwaard.  Hij kwam in dezelfde tijd binnen als winnaar Leon Hofman uit Bleiswijk. Wim Kleiman uit Almelo werd op een minuut dertiende.

in de Ronde van Hardenberg voor Amateurs A eindigde een handvol Tukkers bij de eerste tien. Eddy Reinerink uit Harbrinkhoek werd derde,  Rody Kroeze uit Wierden was vijfde, Jesse ten Berge uit Enter achtste, Bas Waaijer uit Langeveen negende en Gerben Nijmeijer uit Oldenzaal tiende. Bij de Masters 40+ finishte Arjan van Waveren uit Nijverdal als zesde.

In De Bult tenslotte miste Rogier Kalvenhaar (Wierden) bij de nieuwelingen het podium. Hij werd vierde.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief