Zaterdag 27 april 2024

HSC’21 komt goed weg; einde aan zegereeks TVC’28

Geplaatst op 13 november 2022 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Opnieuw heeft HSC’21 niet weten te winnen, want de ploeg van trainer Daniel Nijhof speelde vanmiddag met  2-2 gelijk tegen TOGB. Bij rust stond de ploeg achter, maar dat kon na rust worden gerepareerd, waar de derde-divisionist eigenlijk op meer had gerekend.

Een etage lager moest TVC’28voor het eerst in deze competitie buigen, want in Borne moest de ploeg van  de na dit (vierde) seizoen vertrekkende trainer Michel Mensink  puntverlies toestaan, en meteen een  stevige, want NEO schminkte de ploeg van De Grote Moat met een klinkende 3-0 af.

HSC’21-TOGB 2-2 (0-1)

Het gelijkspel viel tegen, want HSC’21 was wel  weer toe aan de volle pot met goud, maar uiteindelijk werd dat ene puntje toch nog gekoesterd, want pas kort voor tijd scoorde Mika Schrijver de gelijkmaker, wat toch nog iets was tegen de gasten uit Berkel en Rodenrijs. Dat het geen soepele zege zou worden was al in de eerste helft duidelijk toen de Brabanders een penalty kregen die Youri de Winter binnenschoot. Na rust maakte  Cenk Uguz gelijk. Vincent Verbond zette de gasten opnieuw op voorsprong de 1-2 en dat leek het te blijven, tot de Schrijver de nooduitgang vond: 2-2.

NEO-TVC’28 3-0 (1-0)

Aan de zegereeks van de blauwwitten uit Tubbergen kwam dit weekend in Borne een hardhandig einde, want de tot nu toe gesmeerde machine haperde op bezoek bij NEO. In het noorden des lands was TVC’28 e afgelopen weken oppermachtig, maar in de eigen regio Twente ligt het anders, althans dit weekend. Voor rust al bracht Twan Weghorst de ploeg van ‘t Wooldrik op voorsprong, In het tweede bedrijf hield NEO de vaart er lekker in, wat nog twee treffers opleverde. In de Tubbergse gelederen ontstond irritatie, wat  Koen Fleer ook nog eens een rode kaart opleverde.