Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Dik honderd supporters steunen Eurosped in Friesland

Geplaatst op 30 januari 2018 door   ·   1 Reactie

VROOMSHOOP/SNEEK – Meer dan honderd supporters van de volleybalvrouwen van Team Eurosped reizen morgen mee naar Friesland, waar de tweede halve finale in en tegen Sneek plaatsvindt.

De thuiswedstrijd in Het Punt te Vroomshoop werd met 3-1 gewonnen, dus de kans is groot dat de ploeg van trainer Jan Berendsen het gaat redden.

Eurosped speelt morgenavond zonder Manon Doornenbal die vanwege een peesontsteking op haar hak moet toekijken. De speelsters die de klus dienen te klaren zijn tot op het bot gemotiveerd om de finale te bereiken. Een plek in de finale betekent namelijk zo goed als zeker Europees volleybal volgend jaar. De vorm en daarmee het vertrouwen op een positief resultaat zijn er absoluut.

Aarden
De steun van de meereizende supporters kan een factor van betekenis zijn. ‘Met de verhuizing naar Vroomshoop hadden we de hoop en verwachting dat we beter zouden aarden in de gemeenschap. Het feit dat zo snel na onze komst al zoveel supporters meegaan naar Sneek bevestigt deze gedachte’, zegt woordvoerder Jan Ligtenberg.

Delen is sportief

Reacties (1)




Archief