Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Boschker en Achterberg gasten op Twentesport-gala bij Rigtersbleek

Geplaatst op 16 juni 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De uitreiking van de Twentesport-awards én de overhandiging van het Meer dan Voetbal-label aan Rigtersbleek: het paviljoen van de hoofdklasser uit Enschede is donderdagavond 16 juni het decor voor twee heuglijke gebeurtenissen. Speciale gasten zijn FC Twente-doelman Sander Boschker en Eddy Achterberg, ex-speler van FC Twente en tegenwoordig scout voor Red Bull Salzburg. Zij zullen op verzoek van de sportwebsite Twentesport.com de prijzen aan de winnaars van de diverse klassementen uitreiken.

Bij afwezigheid van de naar Ajax vertrokken Theo Janssen, profvoetballer van het jaar, neemt Sander Boschker ook de award van zijn ex-ploegmaat in ontvangst. Andere prijzen zijn voor Tim Engbers (Quick’20) en Cenk Uguz (HSC’21), gedeeld winnaar bij de amateurvoetballers in de top- en hoofdklasse, en Metin Aydin (vv Glanerbrug), de topscorer van de regio. Ook de nummers twee en drie bij de scherpschutters (Dave van der Molen, UDI, en Omar Kavak, SVZW) krijgen een prijs uitgereikt. Verder is Rigtersbleek-trainer Eddy Boerhof te gast.

Onderdeel van het programma is dit keer ook de uitreiking van het Meer dan Voetbal-label aan Rigtersbleek. Het door de hoofdklasser opgezette reïntegratieproject voor langdurig werklozen heeft bij de KNVB zoveel lof geoogst, dat er een nominatie tegenover staat. Een delegatie van de voetbalbond is tijdens het TwenteSport-gala present en zal het bijbehorende label overhandigen. Rigtersbleek dingt daarmee mee naar de Meer dan Voetbal-award, die op 29 juni wordt toegekend aan de club die het meest aansprekende maatschappelijke voetbalproject heeft bedacht en uitgevoerd. De presentatie van avond is als vanouds in handen van Gijs Eijsink en Eddy van der Ley, hoofdredacteuren van de site. De aftrap is om 19.15 uur, iedereen is vanaf 18.45 uur welkom en de toegang gratis.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief