Deto verliest ook bij HHC

Geplaatst op 1 december 2012 door   ·   Geen reacties

Hardenberg – Opnieuw brak de slotfase Deto op. Tot vijf minuten voor tijd werd koploper HHC op 0-0 gehouden, waarbij ook Deto kansen kreeg. Vervolgens scoorde de thuisploeg nog twee keer en ging Deto alsnog onderuit.

Opmerkelijk genoeg vielen beide doelpunten van HHC pas nadat Stijn Pol met rood, na twee keer geel, het veld had verlaten. Deto kreeg het gevoel dat er wat te halen was en viel nadrukkelijker aan. Op aangeven van Patrick Jurgens kopte Krohne echter namens HHC de 1-0 binnen. In blessuretijd besliste Thijs Houwing, op aangeven van Gouriye het duel. Daarmee blijft HHC koploper en Deto laatste,

HHC Hardenberg – Deto 2-0 (0-0)
86. Krohne 1-0, 90+2 Houwing 2-0
Rode kaart: Pol (HHC Hardenberg, 2x geel)
HHC Hardenberg: Danes, Pol, Bakker, Siekman, Jurgens, Penterman, Offringa, Kobussen, Gouriye, Krohne, Klok.
DETO: Yarbug, Kram, Lamberink, Oude Booyink, Van Staa, Bruns, Bilanovic, Ter Avest, Rumathé, Aslan, Fraterman.