Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Eurojump Wierden generale voor NK

Geplaatst op 17 april 2012 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Eurojump Wierden 2012 wordt donderdag 19 april afgesloten met drie nationale springrubrieken. Op de terreinen van de sfeervolle manege De Vossenbos wordt strijd geleverd op parcoursen van 1,30 en 1,40 meter, alvorens de dag wordt afgesloten met de strijd om de Grote Prijs. De belangstelling onder de ruiters is groot. Voor het hoofdnummer staan ruim vijftig deelnemers op de startlijst.
Veel ruiters beschouwen ‘Wierden’ als een goede voorbereiding op het nationaal kampioenschap, dat een week later in het Brabantse Mierlo van start gaat. Een genererale repetitie in het Belgische Lummen viel afgelopen wekend letterlijk in het water vanwege een zondvloed aan regen.
De rubriek over 1,30 meter gaat van start om 10.00 uur. Anderhalf uur later beginnen de deelnemers op het door Marinus Vos en Henk Ekkelenkamp ontworpen parcours over 1,40 meter. De Grote Prijs staat gepland voor 16.00 uur. Daarvoor hebben tal van landelijke en regionale toppers zich aangemeld. Onder hen Frank Buitenhuis, Remco Been, Gert-Jan Bruggink (foto), Eric ten Cate, Jeanette Corbeek, Peter Geerink, Bart Haselbekke, Wesley Heijdens, Angelique Hoorn, Julia Kayser, Anne-Liza Makkinga, Caroline Müller, Steven Veldhuis, Robert Vos, Harrie Wiering, Annet Willems en Don Willemsen.
Delen is sportief

Reacties (0)
Archief