Excelsior’31 speelt gelijk tegen Noordwijk

Geplaatst op 30 maart 2013 door   ·   Geen reacties

375x -CF4A0314_RIJSSEN – Excelsior’31 is in de thuiswedstrijd tegen Noordwijk blijven steken op een 1-1 gelijkspel. Denis Mahmudov nam het Rijssense doelpunt voor zijn rekening. Door de puntendeling is Excelsior’31 op gelijke hoogte gekomen met nummer dertien, Spakenburg. Beide ploegen hebben 28 punten uit 25 duels.

De eerste helft was Excelsior’31 duidelijk de betere ploeg. De Rijssenaren kwamen ook verdiend op voorsprong. Het was Denis Mahmudov die na een kwartier de score opende. Excelsior bleef het initiatief houden en had voor rust de voorsprong uit kunnen breiden.

Na de hervatting kwam Noordwijk beter in de wedstrijd, doordat Excelsior wat gas terug nam. Na een uur maakte Kees Tol gelijk. Tol is de topscorer in de Topklasse en werd vooraf als het grote gevaar beschouwd. Na de 1-1 probeerde Noordwijk door te drukken en waren de bezoekers ook een aantal keren bij de winnende treffer. Dat doelpunt bleef uit, waardoor de punten gedeeld werden.

Excelsior’31 – Noordwijk 1-1 (1-0)