Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

Fred Rutten siert cover van nieuwe TwenteSport Magazine

Geplaatst op 3 april 2013 door   ·   Geen reacties

cover fred rutten - kopieENSCHEDE – Het nieuwe nummer van TwenteSport Magazine is gepresenteerd. Dat gebeurde woensdagavond tijdens de zogenaamde  preview in museum De Twentse Welle in Enschede. Hoofdredactie en uitgever presenteerden een magazine dat weer de diepte induikt, dat op zoek gaat naar de achtergronden en zielenroerselen van interessante topsporters als voetbalvakman Fred Rutten die de cover siert, wielrenner Joost Posthuma, rallycoureur Gert Huzink en vader&zoon Arend en Karl van der Wel.

De redactie goot een Engels sausje over een deel van het nieuwe nummer. Een aantal columnisten speelde daar op fraaie wijze op in. Maar ook de voetbalfamilie McClaren met in de hoofdrol vader Steve (ex-FC Twente) en zoon Joe (nog steeds FC Twente) wordt belicht en ook speelt Engeland een belangrijke rol in de interviews met Chris David die in de winter van de Wesselerbrink naar Londen verhuisde om bij Fulham te gaan spelen en oud-FC Twente-coryfee Jan Sörensen die zijn terugkeer van het Engelse Tamworth naar Twente aankondigt.

Het wereldelftal van Eddy Achterberg, de habitus van hardloopster Ingrid Prigge, de favoriete top-3 van tien items uit het leven van topzwemster Moniek Nijhuis staan in het magazine, maar ook interviews met sportsponsor Gerard Sanderink, met Han Weegink als jubilerend directeur van het befaamde Aparthotel en met oud-minister Winnie Sorgdrager om haar visie op topsport te geven.

De jonge ruiter Sjaak Sleiderink krijgt in de nieuwe TwenteSport Magazine een mooi podium net als de volleybalsters van Eurosped (vh Pollux).

Met talloze andere rubrieken, artikelen en columns van oa Henk Kesler, Michel Wuyts, André Manuel, Jan Medendorp, Peter Bonder en Evert ten Napel is het nieuwe nummer een must geworden voor sportliefhebbers uit Twente en daarbuiten.

Vanaf deze week ligt het nummer in alle boekwinkels van de regio.

(foto Stefan Schipper)

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief