Zaterdag 21 september 2024

Givan Werkhoven rolt in Rijssen opponent Sportlust op

Geplaatst op 25 september 2021 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN/VRIEZENVEEN – Door thuis met 4-1 te winnen van Sportlust’46 kijkt Excelsior’31 in de derde divisie van het zaterdagvoetbal weer naar boven. De overwinning was terecht, maar de uitslag wel geflatteerd. Van de vier Rijssense goals nam Givan Werkhoven er drie voor zijn rekening.

In de hoofdklasse moest de wedstrijd van DETO thuis tegen Noordseschut na een dik kwartier worden gestaakt wegens een zware blessure van een van de spelers van de bezoekers.

Excelsior’31-Sportlust’46 4-1 (3-0)
In de eerste helft was er maar één ploeg die gevaarlijk was, de ene na de andere combinatie op de mat van De Koerbelt legde, maar tegen alle verhoudingen in brak de rust ann toen er 3-0 pop de borden stond. Je kunt zeggen dat het niet verdiend was, maar je kunt ook zeggen dat het wer zeer effectief was. Spotylust lege de ene na de andere fraaie combinatie op de mat, maar Givan Werkhoven maakte van alle kans voor Excelsior’31 een doelpunt en daarna scoorde Hakim Ezafzafi nummer nog voor de thee nummer drie. Na de rust leken de gasten terug in de wedstrijd te komen toen Thomas Heideman 3-1 maakte, waarbij keeper Anyhony van Zaltbommel zich trouwens verkeek en liet verschalken. De overwinning kwam niettemin geen moment in gevaar. Sterker nog, de overwinning viel nog iets groter uit. En wie anders Werkhoven was weer de uitvoerend producent.

DETO-Noordseschut gestaakt bij 1-0
Na een dik kwartier moest de wedstrijd op Het Midden worden gestaat vanwege een heftige blessure van een speler van Noordseschut. at gebeurde bij een stand van 1-0 in het voordeel van de sterkere thuisploeg door een doekpunt van Ferdy ter Avest.