Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Heracles zonder Bruns en mogelijk ook Pedro tegen FC Groningen

Geplaatst op 30 november 2012 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles Almelo zal het zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen moeten stellen zonder Thomas Bruns. Nadat hij tegen Willem II zijn vijfde gele kaart kreeg, is Bruns geschorst. Verwachting is dat Mike te Wierik (foto) daardoor terug zal keren in de basisformatie van trainer Peter Bosz.

‘Ik kijk uit naar de wedstrijd tegen FC Groningen’, blikt Bosz vooruit. ‘Het is altijd leuk daar te spelen, met een fanatiek publiek en in een mooi stadion. Groningen presteert de laatste tijd wat wisselvallig, ze wisselen goede met minder goede momenten af. Beide ploegen staan dicht bij elkaar en ik denk dat we ook aardig aan elkaar gewaagd zullen zijn. Dat kan dus een mooi duel worden, waarbij ik verwacht dat wij het initiatief moeten nemen. Ik denk dat FC Groningen wat in zal zakken en zal proberen er met snelheid vanaf te komen.’

Bij de Amleoers ontbreken . Jeroen Veldmate (voet), Ninos Gouriye (hamstring) en Bart Schenkeveld (knie). De blessure van Schenkeveld lijkt mee te vallen. ‘Toen ik het zag gebeuren schrok ik wel’, vertelt Bosz. ‘Maar in de knie zelf is geen schade geconstateerd, waardoor we hem met een paar weken terug verwachten.’ Het is onzeker of Luis Luis Pedro mee kan spelen.. Pedro werkte vrijdagochtend wel de training af, maar is niet helemaal fit.. Mocht hij het duel tegen Groningen niet halen, dan speelt Everton in zijn plaats.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief